Vakantiehuis Bergvliet is door USP Marketing PR, het officiële PR Bureau van Airbnb in Nederland, gekozen om uitgelicht te worden binnen de Nederlandse Media. Om precies te zijn in Telegraaf VRIJ, het lifestyle magazine van de Telegraaf. Inmiddels ben ik geïnterviewd en heeft de journaliste een mooi artikel geschreven van mijn onsamenhangende verhaal, haha! Er zullen een 8-tal foto’s geplaatst worden waar ikzelf ook op sta… okee dát vond ik dus niet persé nodig. Sta niet zo graag in de schijnwerpers en denk maar niet dat het dan gesmeerd loopt. Waarschijnlijk sta ik er met fuchsia-roze lippen op terwijl ik dacht alleen even een leuk glosje op te doen voor de foto. Ik schrok me kapot toen ik voldaan en tevreden naar huis reed en even in m’n spiegel keek. Waattt?! Wat’s geburt?!! Maar goed… Zaterdag 11 januari allemaal de Telegraaf VRIJ kopen, de weekendbijlage van de Telegraaf. Als je nagaat dat Nederland 55.000 Airbnb’s telt snap je vast wel dat wij hartstikke trots zijn op deze perssamenwerking.
Share post:

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.