Sponsoring Dutch Filmers Academy

In januari 2020 is Vakantiehuis Bergvliet het toneel van studenten van de Dutch Filmers Academy. Zij toveren de locatie om tot een heuse filmset. Drie filmdagen lang wordt er gewerkt aan het project ‘De kinderen van mama’. De studenten hebben een beperkt budget en daarom stellen wij onze locatie ter beschikking. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan een mooi eindresultaat.
Tijdens de volle draaidagen ontvangen wij wat shots van de opnames. Alles gaat voorspoedig en de studenten zijn superblij met onze mooie locatie. ‘Het lijkt wel een decor van Flikken Maastricht’, aldus Annika Siesling van de Dutch Filmers Academy. 
De studenten zijn blij dat ze bij ons mogen draaien en willen graag wat terug doen. Zij bieden aan om een promotiefilm te maken van Vakantiehuis Bergvliet. En daar zijn wij dan weer blij mee. Zo helpen we elkaar! De promotiefilm zal in maart opgenomen worden, wordt vervolgd dus.
 
Fragmenten:
Share post:
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Comments are closed.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.