REVIEWS

Wat gasten zeggen over Vakantiehuis Bergvliet

Prachtige plek en omgeving met geweldige faciliteiten. Het interieur is modern, rustgevend en van alle gemakken voorzien. De hot tub en sauna waren heerlijk, zelf in de herfst. Er is veel te doen in de buurt zoals wandelen en fietsen, de mountainbike routes in de buurt zijn ook fantastisch. Kortom hebben we een geweldige tijd gehad en komen zeker nog eens terug!
Gideon Heilbron
Review - November 2020
Wat een ontdekking dit pareltje! We brachten met z'n tweetjes 4 dagen door in dit knusse, van alle comfort voorziene vakantiehuis. Je komt onmiddellijk tot rust als je de oprit op rijdt en je weet dan al dat je goed zit. Bij aankomst stond een zeer gewaardeerde attentie klaar, waarvoor dank! Het is er heerlijk rustig maar toch ben je maar op een paar autominuten verwijderd van Breda, best of both worlds als je het mij vraagt. We vonden het heerlijk om de wind rond het huis te horen waaien terwijl wij comfortabel en lekker warm binnen zaten. De hot tub en de sauna zullen we een volgende keer uitproberen, want we komen graag terug!
Nathalie Weckx
Review - November 2020
Lovely, stylish space! Location is great for walking and exploring Breda and de Biesbosch. We highly recommend staying here! PS: please be aware that currently only 5 GB is available for watching movies. We found out that for a typical movie you need more than that, so if you plan Netflix & chill - you should use your own hotspot. Or enjoy the hottub or sauna 😉
Ilse Bal
Review - November 2020
Heerlijk huis met tub, sauna, lekkere bedden, mooie tuin. Een mooi ingericht als n sfeervol huis waar aan alles gedacht is. Flesje wijn op tafel, schone handdoeken in de kast, kaarsjes op tafel en een schuur gevuld met hout. Voor iedereen die een weekend wil relaxen een aanrader. Mooie bosrijke omgeving.
Rutger Baartscheer
Review - Oktober 2020
Soms zijn er van die plekken die helemaal kloppen. Dit is er zo een. Fantastisch huis met heerlijke welness voorzieningen. Contact met Mijke was goed, als we vragen hadden reageerde ze snel. Bedankt voor een heerlijk verblijf.
Eveline Brunt
Review - Oktober 2020
We hebben genoten van jullie vakantiehuis! Wat heb je alles zorgvuldig ingericht en volledig uitgerust. Dankbaar gebruik gemaakt van je restauranttips en ook het afhalen van een 4gangen diner van Pascal om in de tuin te genieten was super. Dank voor heerlijke dagen, we komen graag weer terug.
Barbara N.
Review - Augustus 2020
Beautiful, stylish guesthouse. We enjoyed our stay very much and had a few absolutely relaxing days. The house has a great equipment. Especially the hot tub was our highlight!
Jana Bösche
Review - September 2020
Prima, tuin netjes maar niet helemaal mijn smaak, veel grint, weinig planten.
Lennart van der Jagt
Airbnb - September 2020
Amazing house, thoughtfully chosen interior, great hot tub! Nothing to complain about, just like a dream!
Jennifer Galwiz
Airbnb - Augustus 2020
Highly recommended for a nice and relaxing holiday in a stylish house.
Mira Ewert
Airbnb - Augustus 2020
Vakantiehuis Bergvliet, in een woord geweldig! In de eerste week van augustus van dit heerlijke vakantiehuis genoten! Een BBQ, hottube en sauna ter beschikking, verschillende plekjes om buiten te zitten, hangen, liggen, loungen - fantastisch! En ook binnen voorzien van alle luxe, airco was nu zeker fijn! Tot volgend jaar!
Sandy van de Ven
Airbnb - Augustus 2020
Heerlijke locatie en het huisje is van alle gemakken voorzien. Een plek om heerlijk tot rust te komen in bijvoorbeeld de hottub!
Tim van Driel
Airbnb - Augustus 2020
Stylish place in green and quiet surrounding. The golf course was a bit closer than anticipated. Breda is only a short drive away and has a lot to offer!
Kristof Lambrecht
Airbnb - Juli 2020
Wat een prachtig vakantiehuis! Alles was erg mooi en schoon. Het is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook de grote hoeveelheid ruimte buiten, de rust en de hottub is echt genieten. Tevens ook snelle en prettige communicatie wanneer dat nodig was.
Christa Kleipas
Airbnb - Juli 2020
Tolles Design, modern und ansprechende Ferienwohnung. Schnelle Kommunikation mit dem Gastgeber. Perfekt für zwei Paare!
Alexandra Haustein
Airbnb - Juli 2020
Oase van rust Wij hadden tijdelijk een overbrugging nodig van 4 weken en zijn via via in dit fantastische vakantiehuis terecht gekomen. Blijer had je ons niet kunnen maken. Een ware oase van rust waar je in de natuur kunt genieten van een wijds uitzicht en ontspannen wellness faciliteiten op eigen terrein. Ook meer dan genoeg ruimte om vrienden te ontvangen en te genieten van lange avonden in de prachtige tuin met gezellige sfeerverlichting. Zowel binnen als buiten klopt het gewoon. Overal voel je de sfeer die je zoekt als je in een vakantiehuis vertoeft. Totale ontspanning. In de omgeving is er meer dan genoeg te doen, voor ieder wat wils.
Mylène Koeken
Google review - Juli 2020
Tijdens het zonnige pinksterweekend hebben wij ontzettend genoten van ons verblijf op Bergvliet. Het ontbrak ons werkelijk aan niks! Het interieur van het huisje is fantastisch en we hebben optimaal genoten van de gigantische tuin inclusief Sauna en Hottub. Een dikke aanrader om heerlijk tot rust te komen!
Annabel Nijo
Airbnb - Juni 2020
Wat een fijn plekje! Van alle gemakken voorzien, erg schoon en stijlvol huis, dichtbij mooie natuurgebieden en het hoogtepunt is natuurlijk de mooie tuin. Savonds kun je er mooie dierengeluiden horen wanneer je bij het haardvuur zit. Je hebt veel privacy dus we zijn helemaal tot rust gekomen!
Mandy de Valk
Airbnb - Mei 2020
We hebben enorm genoten van ons verblijf en dankbaar gebruik gemaakt van de hottub. Vooraf was niet helemaal in te schatten hoeveel privacy er was ten aanzien van de omliggende golfclub, maar dat bleek een non issue. De tuin is groot met de hele dag zon en relatief beschermd van wind. Zeer comfortabel en stijlvol, net zoals het interieur van het huisje zelf. Er is genoeg te doen in de omgeving, maar vanwege corona was veel gesloten: dan is het extra fijn om te genieten en ontspannen op deze geweldige plek. Zeer warm aanbevolen.
Jeroen van de Kamp
Airbnb - Mei 2020
We hebben ontzettend genoten in dit heerlijke paradijsje. We hebben, omdat veel gesloten was vanwege de Corona crisis, veel tijd doorgebracht in het huisje, maar dit was helemaal top, omdat het zoveel te bieden heeft. We hebben er eigen spadagen van gemaakt in de jacuzzi en sauna, gelezen in de lekkere lounge sets, gegeten s’avonds bij de open haard in de tuin, afgewisseld met heerlijke wandelingen in de natuur en een dagje varen in de Biesbosch. Perfect om tot rust te komen.
Alexe Jansen
Airbnb - Mei 2020
Heerlijke plek om tot rust te komen! Zowel binnen als buiten prachtige design en goed onderhouden. De hottub en de sauna zijn erg fijn, waardoor je ook met wat kouder weer gewoon buiten kunt zijn. Daarnaast fijne omgeving om wat te wandelen. Tip: de combimagnetron leidde wel wat tot frustraties, werkt niet zo als het moet.
Tine den Besten
Airbnb - Mei 2020
We had a wonderful week at Mijke's place. The house is in a remote area, far away from the city, and surrounded by lots of green. It was especially nice now since the golf court surrounding the house was closed and we had a lot of privacy and quiet. The house has great amenities, with a lovely hot tub, sauna, and a barbeque outside. Mijke was extremely responsive to our questions and always happy to help. We traveled there for working remotely and the only downside was the internet, which had a limit of 5GB -- this sounds like a lot, but for instance, watching an episode of a series on Netflix already uses most of that since the TV in the living room is a 4k TV. Mijke mentioned however that they are using a temporary connection, so likely it will not be a problem for long. During the last days of our stay, the hot tub got a bit moldy and we would have appreciated an extra cleaning offer and water change, but since we extended our stay and it was weekend we did not request this. Overall we very much enjoyed our stay and hope to be able to return here one day! Thank you so much for your hospitality Mijke!
Adela Isvoranu
Airbnb - April 2020
This property is truly beautiful - a wonderful escape. The property is as stunning as the pictures show, and has really lovely touches with the plants and pieces of art around the apartment. The outdoor furniture, hot tub and sauna as all great to de-stress, recharge and relax. Mijke was also an amazing host with prompt and super helpful communications. Highly recommend if you're looking for a stylish and comfortable property to escape to
Michelle Rose
Airbnb - April 2020
Great, stylish and serene place, with a fantastic terrace. Weather was perfect for a few evenings on the terrace, with a glass of wine and the BBQ. The cottage is located in a great area, with views on the golf course. Communication with Mijke was fantastic and everything exactly as shown on the photos! 100% recommend.
Katharina Stenger
Airbnb - April 2020
A peaceful, beautiful spot. The hot tub and sauna were wonderful, as are the paths around the area. Mijke is a great host. We will be back the next time we need another weekend escape!
Melissa Ablet
Airbnb - April 2020
This vacation house is fantastic! The space is well-designed, functional, and beautifully furnished. The sauna and hot tub are great, and so is the barbecue. The kitchen is fully equipped for cooking delicious meals. The view of the golf course is also nice. The host is friendly and responds quickly. We'd certainly like to visit again!
Jacob Steyn
Airbnb - Februari 2020
Als buiten de storm om het huis heen raast, geniet je binnen dubbel! Met een flesje wijn van het huis en een heerlijke gashaard hoef je de deur dan echt niet uit. Alles wat je nodig hebt is aanwezig! Hartelijke ontvangst, alles supper schoon, kortom wat wil een mens nog meer... Een beetje mooi weer zou fijn zijn dus we moeten nog een keer terug!
Henk Mul
Airbnb - Februari 2020
We hebben een heerlijke tijd gehad in dit fijne huisje. Rustige plek met mooi uitzicht over de groene golfheuvels. Alles was prima geregeld en we genoten vd hot tub, de sauna en het restaurant om de hoek
Martine Bolder
Airbnb - Februari 2020
Dank voor het prima ontvangst in jullie leuke verblijf. We komen graag nog eens terug.
Jeroen Wisselink
Airbnb - Februari 2020
Het is heel stijlvol, strak ingericht en kraaknet. Het bed ligt echt heerlijk! De fles wijn is een leuke welkomstgeschenk. Als je op zoek bent naar een plek om tot rust te komen en tegelijkertijd wilt genieten van luxe en heerlijke eetplekken dan is deze Airbnb echt wel een aanrader. De Host Mijke is ook echt prima en snel bereikbaar. Niets op aan te merken. Het was een fijn verblijf en voor herhaling vatbaar!
Mary Cruz de Luz
Airbnb - Januari 2020
Wir hatten ein sehr schönes Wochenende in Mijkes Ferienwohnung. Tolle Gegend um spazieren zu gehen, gut ausgestattet und besonders Sauna und Hottub haben unseren Aufenthalt sehr gemütlich gemacht. Vielen Dank für die vielen Tips und die schnellen Antworten! Wir können Mijkes Wohnung nur empfehlen!
Arwen May
Airbnb - Januari 2020
Eine wundervolle Unterkunft, in der es den Reisenden an nichts fehlt. Der Bungalow ist wie beschrieben, sehr stilvoll eingerichtet und liegt in einer sehr ruhigen Gegend mit einer tollen Aussicht.
Daniela Scheffels
Airbnb - Januari 2020
Wir haben traumhafte Tage bei Mijke verbracht. Toll eingerichtetes Bungalow, alles genauso wie auf den Fotos, sehr sauber und hochwertig eingerichtet. Ruhige Lage aber mit dem Auto ist man schnell in der nächstgelegenen Stadt, bekommt alles was man braucht. Sauna und Hotpot sind herrlich sehr gepflegt. Durch zwei separate Schlafzimmer mit jeweils einem Bad perfekt für Paare und Freunde. Absolute Empfehlung! Wir kommen gerne wieder!
Luisa Wutke
Airbnb - December 2019
Super plek om even lekker bij te komen!! Prachtig gelegen, stijlvolle ruimte!
Eveline Klinkenberg
Airbnb - December 2019
Great place to stay! Beautiful environment and even more beautiful in autumn. Highly recommended!
Liberto Monroy
Airbnb - November 2019
Super lekker weekend gehad. Er stond een lekker flesje wijn klaar bij aankomst. Een heel leuk ingericht en schoon huisje dat eigenlijk in alles voorziet. De sauna en hot-tub buiten en de kachel binnen zijn wat ons betreft echt pluspunten van het vakantiehuis.
Joeri de Schepper
Google review - November 2019
Heerlijk huis! Alles ziet er precies zo uit als op de foto’s! De hottub is echt heerlijk, duurt inderdaad de eerste keer even voor die warm is maar daarna gaat het een stuk sneller! Heerlijk gewandeld en gefietst in de omgeving! Leuke restaurantjes om te eten in Oosterhout en Breda. Communicatie verloopt snel en soepel! Ik zou hier zeker nog een keer naar terug gaan!
Hetty van Breugel
Airbnb - November 2019
Second time we‘ve been to Mijke‘s place and it was quite amazing. Nice house with hot pot and sauna. Everything is very modern and clean. The communication was excellent. Easy check-in and check-out. We love this place and will come back soon.
Christian Eisenberg
Airbnb - Oktober 2019
Ein gutes und stilvolles Ferienhaus, das auch Regentage zu einem Ereignis werden lässt. Wir haben die Sauna und den Hottub sehr genossen.
Barbara Zimmermann
Airbnb - Oktober 2019
My four friends had a great weekend eating and sharing the space. We were a little disappointed that the home wasn’t completely private, and was next to a golf course walkway, but it wasn’t detrimental to our getaway (a golf ball even flew into our garden and hit the home). The kitchen and dining table was perfect for gathering and hosting between the four of us. We also liked having access to the spa nearby and grocery stores were conveniently close too. The hot tub was a fun experience to heat up and spend time in! Thank you again!
Brandon Mai
Airbnb - Oktober 2019
Wir hatten eine schöne Zeit in Mijkes Bungalow. Das Haus war sehr sauber, modern und geschmackvoll eingerichtet. Durch den Hottub und die Sauna kann man wunderbar relaxen. Obwohl das Haus mitten in einem Golfplatz liegt, ist es sehr ruhig und geschützt. In der Umgebung kann man viel unternehmen und Mijke gibt einem viele Tipps zu Restaurants, Sehenswürdigkeiten und Einkaufsmöglichkeiten.
Patrick Dill
Airbnb - Oktober 2019
Fijn huis, goed verzorgd en vele details waardoor het design en luxe over komt. Goed nagedacht over twee slaapkamers met bijbehorende badkamers en heel fijn dat er bij de ramen horren zijn geplaatst. Eerste keer de hottub opstoken heeft lang geduurd en koste veel hout, daarna makkelijk warm te houden maar wel elke avond stoken. Goed om te weten dat het huis direct aan de golfbaan ligt, in de avond heb je hier heel veel privacy.
Linda Stoevelaar
Airbnb - September 2019
Wir hatten eine wunderschöne Zeit in dem Haus. Es ist Geschmackvoll eingerichtet, uns hat es an nichts gefehlt und wir haben uns sehr wohl gefühlt. Auch die Sauna und der hot tub sind toll und machen spaß. Die Umgebung ist sehr schön und mann kann wunderschöne Radtouren machen.
Miriam Rudolf
Airbnb - September 2019
Die Unterkunft von Mijke ist total schön, super stilvoll und gut ausgestattet. Wer ein kleines bisschen Luxus haben möchte ist hier genau richtig 🙂 Die Kommunikation lief problemlos. Wir können es auf jeden Fall weiterempfehlen!
Katharina Happe
Airbnb - Augustus 2019
We had an amazing time in Mijke’s property. It is secluded ad very stylish whilst basically attached to a golf/spa resort. You could walk to get breakfast every morning. We had very hot weather so the hot tub served us well as a plunge pool. The outdoor areas (yes, there is a dining area, a lounge area, a seatijg area around the outdoor fireplace and a hot tub/saunca) are amazing and well designed. Kitchen is well stocked with amenities and Mijke left us with a complimentary bottle of wine which was a lovely touch. Everything felt lovely, new and comfortable. Highly recommend. Thank you Mijke for the lovely stay!
Nora Soos
Airbnb - Augustus 2019
Unser Aufenthalt im modernen Bungalow von Mijke war einfach traumhaft! Der perfekte Ort, um zu entspannen und eine tolle gemeinsame Zeit zu haben. Die schöne Außenanlage mit einer Lounge, Sitzecke mit Feuerstelle, Gartentisch, Hottube und Sauna läd dazu ein die meiste Zeit draußen zu verbringen. Und es lohnt sich! Wir waren zu 4. dort und haben die Zeit in vollen Zügen genossen. Die Ortschaften um die Unterkunft - besonders Breda - ist wirklich zu empfehlen. Ansonsten hat man bei dieser Unterkunft wirklich alles vor Ort, was man benötigt. Man muss sich garnicht weit weg bewegen, um den perfekten Urlaub zu haben! Einfach toll! Würde es jederzeit wieder buchen.
Milena Lippke
Airbnb - Juli 2019
Eine tolle Unterkunft für Ruhe Suchende oder Golfspieler. Die Angaben im Inserat sind absolut akkurat. Die Unterkunft war blitzsauber und der Check-in via Schlüsselbox reibungslos. Wir können diese Unterkunft wärmstens empfehlen.
Karin Suter
Airbnb - Juli 2019
The whole space is fantastic, plenty of room for everyone, simple but great kitchen and little touches that make the stay really wonderful. The hot tub and sauna combined with the outside space made my stay really relaxing. Only wish I’d brought my golf clubs with me!
Ryan Merrett
Airbnb - Juli 2019
Heerlijk luxe vakantievilla, waarbij je lekker kan ontspannen in de hottub. Alles zit erop en eraan, je komt niks te kort.
Laura van Diessen
Airbnb - Juli 2019
Fantastic place. Very nicely appointed. The outdoor area is fantastic. The whole place is very quiet and great to relax. Very nicely situated close to Breda and a great golf course and pa3 with nice walks and restaurants all around.
Warren Glenny
Airbnb - Juli 2019
This little bit of paradise is a hidden gem in the south of Holland. We have now spent 2 of our holidays here and have loved it. My sister and I loved it so much we brought our husbands with us this time. We love listening to the wildlife on the deck. The inside is cozy clean and very well equipped. Mijke even left a nice bottle of rose for us!! It was awesome. Our husband splayed golf on the bergvliet course. We also enjoyed the services at the newly opened spa. We had a family dinner one night for 15 and the place could not have worked out better for such a gathering. It was so special. We will be back for sure!!!
Jackie Vandewerwe
Airbnb - Juni 2019
Eigenlijk zijn wij speechless. Het was bijzonder! We hebben gekregen waarvoor we kwamen en nog zo veel meer. Neem even een bezoekje aan het Houtse meer, er is een restaurant en je waant je in Italië aan het water!! Dank je Mijke!!! Onze batterijen zijn weer op geladen. Als je echt van het leven houdt en je bent een levensgenieter, moet je hier zijn...want hier wordt je op hoog niveau verwend! Dank je!!!! Wij komen terug!
Mélissah Knapen
Airbnb - Mei 2019
What an amazing place this is! Stayed at Mijke's for a week while travelling for work and it had everything we could have needed. Everything was super clean and tidy and the location means that you have absolute piece and quiet in the evenings.
Richard Sumner
Airbnb - Maart 2019
We hebben een heerlijk weekend gehad in deze accomodatie! Een stijlvolle inrichting met alle faciliteiten die je nodig hebt, vooral van de hottub hebben we erg genoten ondanks de koude temperaturen buiten! Een luxe gevoel van de mooie styling maar ook het comfort wat je zoekt!
Merel Pieters
Airbnb - Maart 2019
We had some nice relaxing days in Mijke‘s house. The house is very clean and the most important things for a comfortable stay are available. Highlight was the hot pot and sauna. The host was very friendly and available for questions at all time. The check-in and check-out was quite easy. We will recommend the house to our friends and other airbnb users. Thank you Mijke for such a great time in your house.
Christian Eisenberg
Airbnb - Maart 2019
We hebben het heerlijk gehad! Wat een prachtig ingericht huisje met oog voor details! Mooi servies, lekkere handzeep, leuke plantjes, spelletjes etc. En met dit heerlijke voorjaarsweekend konden we zelfs in februari al heerlijk buiten in het zonnetje zitten! Heel erg bedankt! We zullen het zeker bij anderen aanbevelen.
Marieke van der Maten
Origineel Overnachten - Februari 2019
Wir hatten in der Unterkunft von Mijke ein paar echt schöne, erholsame und entspannte Tage. Es hat uns dort an nichts gefehlt und haben uns sofort wohl gefühlt. Der Hot Tub und die Sauna sind ein echtes Highlight und lassen die Zweisamkeit nochmal intensiver zusammen verbringen. Wir werden auf jeden Fall nochmal wieder kommen. Danke Mijke für die Gastfreundschaft.
Niklas Volbert
Airbnb - Februari 2019
Heerlijk rustig huisje in een prachtige omgeving op een klein en groen park. Hele mooie inrichting en goede bedden. Eigenlijk van alle gemakken voorzien zoals een BBQ, hottub, sauna en zat handdoeken en ruime inventaris (waar ook op details is gelet). Complimenten!
Rutger van Luijk
Airbnb - Januari 2019
Prachtig huis, goed verzorgd, heerlijk weekend gehad!
Puck Visser
Airbnb - Januari 2019
Uns hat es sehr sehr gut gefallen. Wir haben uns sehr wohlgefühlt und das Haus ist wirklich schön. Wir kommen gerne wieder.
Bruno Medekind
Airbnb - Januari 2019
Zeer stijlvol vakantiehuis dat van alle gemakken voorzien is. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.
Rene van der Geest
Airbnb - December 2018
De vakantiewoning van Mijke is precies zoals op het profiel van Airbnb te zien. Een stijlvolle plek, voorzien van alle gemak. We werden hartelijk ontvangen en ontvingen uitgebreide uitleg over alle voorzieningen. Een rustige plek, mooi privé gelegen. Er zijn wel andere woningen op het landgoed, maar door de ligging van de woning vergeet je dat ze er zijn. Kortom, een fijne plek!
Petra Nas
Airbnb - November 2018
Great, clean and cozy accommodation with attention to the detail, super friendly host. We will definitely come back 🙂 Thanks for the great time!
Benjamin Jäger
Airbnb - November 2018
Great luxury bungalow, perfect location, great host. Highly recommended!
Pieter-Jan Breyne
Airbnb - Oktober 2018
Bedankt door het fijne verblijf. Echt een heel mooi huisje hebben jullie op een mooie plek met fijne voorzieningen! Dankjewel voor de flexibiliteit.
Steven Kop
Airbnb - Oktober 2018
Wij hebben een heerlijk lang weekend gehad met onze 2 jonge kids. Favoriet was toch wel de hot tub, maar het huis is ook stijlvol en de gaskachel hebben we ook met plezier gebruikt voor de gezelligheid en sfeer. Ik zou het zeker aanraden aan andere mensen die net zoals wij genieten van mooie verblijven, locatie en luxe.
Vincent ten Hacken
Airbnb - Oktober 2018
Prachtig huis in een fijne omgeving. De sauna en hottub maken het tot een heerlijk relax weekend.
Anouk Voolstra
Airbnb - Oktober 2018
Super tolle und stylische Unterkunft .... Uns hat es an nichts gefehlt.... einfach schön und die Ruhe super.... Sauna ebenso top sowie Baden unter Sternen Himmel.... einfache top. Vielen Dank das wir da sein durften....
Andreas Schmidt
Airbnb - September 2018
Beste Mijke, bedankt voor het heerlijke verblijf in jullie vakantiewoning! Het huisje was heel mooi en praktisch ingericht. Enkel een microgolf of combi oven zou het plaatje compleet maken. De rustige en idyllische ligging zorgde voor een instant relax moment maar toch is Breda vlakbij. Een aanrader dus en we hopen ooit terug te keren. Groetjes, Tim, Ruth & Magnus
Tim Scheire
Airbnb - September 2018
Very modern and clean house with a beautiful garden. Really enjoyed our stay in Breda!
Maximilian Buczek
Airbnb - Augustus 2018
Modern, stylish house, yet comfortable in a great location with fantastic views across the golf course. Great outdoor space to relax & unwind. Would highly recommend this house & host.
Jonathan Gray
Airbnb - Augustus 2018
We had a wonderful stay. The house is fabulous, beautifully furnished with high quality appliances. We thoroughly enjoyed the outdoor spaces, the bbq, hot tub and sauna. We spent a lot of time sorting out in the comfy chairs chatting while the children played. It’s location was great for exploring. We made trips to Kinderdijk and delft. We would definitely recommend and we’ll hopefully be back for another stay. Thank you
Emily Holbrook
Airbnb - Augustus 2018
Mooie locatie als je van golfen houdt. Mooie baan, prima restaurant en te voet naar huis!
Wil Wintjes
Airbnb - Juli 2018
Das Haus ist bezaubernd und mit Sauna und HotTub einfach perfekt zum Ausspannen - gerne wieder!!!
Janka Witte
Airbnb - Juli 2018
A very comfortable place to stay with lots of extra facilities! The property is close to everything but also nice and secluded. I would happily stay again!
Ruairidh Macrae
Airbnb - Juni 2018
Dit huis geeft je direct een gevoel van thuiskomen: erg sfeervol ingericht; prettig zittende fauteuils, gezellige eethoek, praktische keuken en schitterend buitenverblijf. Wat heel prettig was was dat voor onze jongste een opgemaakt bedje klaarstond. Verder buiten een vrij uitzicht en heel veel (speel)ruimte. Door de enorme raampartijen zijn binnen en buiten perfect met elkaar verbonden waardoor het vakantiegevoel werd versterkt.
Rene van der Geest
Airbnb - Juni 2018
Tolle Anlage ! Der gesamte Wohnraum ist liebevoll und Stilvoll eingerichtet . Man kann sich nur wohl fühlen . Der Standort ist ruhig, aber in wenigen Minuten ist man mit dem Auto in der Stadt. Wir würden es immer wieder buchen und können es nur empfehlen .
Stella Jänt
Airbnb - Mei 2018
Very well designed and luxurious house with great hot tub. Has everything you need in perfect condition. We would come back anytime.
Jan Arnolds
Airbnb - Mei 2018
Wat een heerlijk huis. Fijn ingericht. Ook de omgeving is prachtig. Mooie uitvalsbasis voor het sfeervolle Breda en gave Efteling. Lekker hardgelopen, gewandeld, luieren in de hot-tub, lekkere lunches en borrel. Dank voor deze superweek.
Daan Stomps
Micazu - April 2018
Wij hebben een heel lekker weekend gehad in het vakantie huis alles was netjes en mooi schoon , van de sauna en de hottub hebben wij ook genoten . Ik zou het anderen ook zeker aanraden!!
Rutger Kraaij
Micazu - Maart 2018
Sfeervol ingerichte vakantiewoning met heerlijke hot tub en sauna. Aanrader!
Trudy Eigenraam
Micazu - Maart 2018

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.