Tips

TIPS

Restaurants en activiteiten

RESTAURANTS

Bourgondiërs houden van het leven en van lekker eten. Wij van Vakantiehuis Bergvliet zijn echte bourgondiërs en hebben de restaurants in de omgeving van Oosterhout uitgebreid getest. We hebben voor onze gasten een lijst samengesteld met daarin onze absolute favorieten.

ACTIVITEITEN

Bij Vakantiehuis Bergvliet kom je heerlijk tot rust. Wil je deze rust afwisselen met een leuke activiteit dan is er veel te doen in de omgeving! Hier een zorgvuldig samengesteld overzicht van de beste activiteiten in de omgeving Oosterhout. Deze tips hebben wij samen met onze gasten verzameld.

FAVORIETE RESTAURANTS

DE JONG DELI

De Jong DELI is een winkel, traiteur en restaurant in één in Teteringen. Het assortiment bestaat uit een combinatie van brood en banket, koffie, ontbijt, lunch, maaltijden, traiteur en delicatessen.

RESTAURANT BY TONI

Mediterrane bar met pintxos - tapas en oesterbar. Restaurant met foodsharing gerechten. Mooi terras op historisch plein. Smaakvol interieur. Foto: Tony Kitchen Bar

HET HOUTSE MEER

Bij Het Houtse Meer kom je om samen te genieten. Relaxen op het terras, genieten van het prachtige uitzicht over het water. Samen lunchen, borrelen of samen planken oftewel foodsharing in de avond.

RESTAURANT BY PASCAL

Ondeugend, prikkelend en een tikje brutaal, dat typeert de gerechten van Restaurant By Pascal. Een culinaire achtbaan voor de zintuigen, zinderende creaties met veel verfijning. Hard op weg naar een Michelinster.

IL VICINO

Ristorante Il Vicino is een hip Italiaans restaurant met een prachtig terras gelegen op het mooiste plein van Oosterhout de Heuvel. Foto: Il Vicino

LA FORCHETTA

Sfeervol restaurant met creatieve Italiaanse gerechten met een moderne twist. 'De beste italiaanse keuken in Brabant' zoals vermeldt op de website. Foto: Proef Oosterhout

FAVORIETE ACTIVITEITEN

LANDGOED BERGVLIET

Landgoed Bergvliet is het landgoed waar ons vakantiehuis staat. Direct aan de golfbaan en toch verscholen in de bossen middenin de Brabantse natuur ligt het uit de 13e eeuw stammende Landgoed. Je kunt hier heerlijk golfen op de 18-holes baan, genieten van diverse horeca-gelegenheden en binnenkort ook onthaasten in het luxe wellness-resort.

SPA ONE

Op Landgoed Bergvliet vind je het nieuwste luxe spa-wellness-resort van Nederland. Het resort biedt ruimte aan sauna's, baden, massage- en beauty-arrangementen en een zonneweide. Kom tot rust in dit moderne en duurzame complex. Een absolute toegevoegde waarde voor de gasten van Vakantiehuis Bergvliet.

WANDELEN EN FIETSEN

De Vrachelse Heide, Boswachterij Dorst, Surea, het Mastbos. Glooiende bossen en fraai gekleurde heidevelden. Warme zandvlaktes, rustieke vennen en akkerlandjes met grote grazers, een afwisselend landschap en rijke cultuurhistorie. Zowel rustzoekers en natuurliefhebbers als sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen aan de afwisselende routes en aangename verblijfsplekken die het park rijk is.

EFTELING

Of je nu jong of oud bent: de Efteling is en blijft altijd leuk. Duizenden twinkelende lichtjes, betoverende attracties en fantastische shows. Sfeervolle pleinen met winters entertainment. Geniet in de Winter Efteling! Adembenemende attracties. Sprookjesachtig genieten.

BREDA

Breda is in alle seizoenen dé plek om te zijn. Breda is niet voor niets uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland! Eindeloos shoppen in een prachtig, historisch decor. Unieke cafés, heerlijke terrassen en rustgevende parken. Foto: indebuurt Breda

DE BIESBOSCH

In De Biesbosch is er van alles te beleven! Gratis en voor niets geniet je er van de prachtige natuur die het gebied rijk is, maar voor een écht avontuur ga je actief op pad vanaf het water, te voet of met de fiets.

BEEKSE BERGEN

Bewonder wilde dieren en ervaar hoe mooi natuur is. Ga op safari en kom oog in oog te staan met meer dan 150 bijzondere diersoorten!

SPZ013

De creatieve vrijhaven van Tilburg. Achter het Centraal Station vind je de Spoorzone: een rauw, opkomend gebied met een paar van de tofste plekken van Tilburg. In de lente en zomer vinden er verspreid over het gebied ook leuke events plaats, zoals markten en festivals.

Bedankt voor de tips, ik ga meteen boeken!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.